Korea keel algtase 1

Kursuse maht 30 akadeemilist tundi
Kursuse periood 28.09 - 21.12 (13 nädalat)
Aeg Laupäev 10.30 - 12.00
Toimumiskoht Narva mnt 18
Õpetaja Emma Qi
Õppekeel Inglise keel
Kursuse hind 310€
Õpiväljundid
Kuulamine
Õpilased mõistavad lihtsaid väljendeid.
Õpilased mõistavad lihtsaid juhiseid ja küsimusi korea keeles.
Rääkimine
Õpilased oskavad kasutada põhiväljendeid korea keeles teiste tervitamiseks, enese tutvustamiseks ja lihtsate küsimuste esitamiseks (nt "Mis on sinu nimi?", "Kuidas sul läheb?").
Õpilased hääldavad õigesti korea keele põhilisi häälikuid ja silpe ning osalevad lihtsates vestlustes, kasutades õpitud lausemalle (nt tervitused, lühikesed enesetutvustused).
Lugemine
Õpilased oskavad lugeda hangul -i tähti ja silpe.
Õpilased oskavad lugeda levinud lauseid või fraase, mis on seotud igapäevaste tegevustega (nt menüüd, sildid ja lihtsad juhised).
Kirjutamine
Õpilased oskavad kirjutada hangul -i ja moodustada lihtsaid sõnu ja fraase.
Õpilased oskavad kirjutada lühikesi lauseid, kasutades põhilisi grammatilisi struktuure (nt subjekti-objekti-verbi laused).
Grammatika
Õpilased oskavad kasutada põhilisi korea keele grammatilisi struktuure, sealhulgas partikleid (nt markerid 이/가 ja 은/는) ja oleviku tegusõnu (nt 있다, 먹다).
Kultuur
Õpilased teavad kõige olulisemaid korea kultuuri aspekte, näiteks tervitused, viisakustasemed ja kombed seoses enesetutvustusega ja suhtlemisega.
Õpilased tutvuvad korea tähtsamate traditsioonidega, nagu korea uusaasta ja igapäevased kultuuripraktikad (nt kummardamine, vanemate austamine).
Keeleõppe materjalid
Õpilased teavad, kuidas leida ja kasutada nende tasemele vastavaid sõnastikke ja abimaterjale internetis.
Scroll to Top