9-liikmelise Pitesti (Rumeenia) linnajuhtide delegatsiooni koolitusvisiit Tallinna

Sihtasutus Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus (SA TAKK) korraldas 12.-13.03.2020. aastal  9-liikmelise Pitesti (Rumeenia) linnajuhtide delegatsiooni Tallinna koolitusvisiidi. Koolitusvisiidi eesmärgiks oli anda Pitesti kolleegidele ülevaade ning jagada oma kogemusi Tallinna e- juhtimise ja e- teenuste arengutest, Tallinna linna poolsetest ettevõtluse toetamise meetmetest ning uuest Tallinna linna arengustrateegiast ning selle rakendamisest. Külalistele esinesid omapoolsete ettekannetega Tallinna linnasekretär Toomas Sepp, Tallinna Ettevõtlusameti juhtivspetsialist Krista Kink, Strateegilise planeerimise osakonna juhtivspetsialist Mihkel Kaevats, Linnakantselei teeninduse ja dokumendihalduse osakonna koordinaator Angela Ellamaa ja SA TAKK juhatuse liige Kalle Sepp. Rumeenia kolleegide Tallinna koolitusvisiiti rahastas Euroopa Komisjon. Visiidi käigus külastasid Pitesti kolleegid ka nii Tallinna Vanalinna kui muid linna vaatamisväärsusi.

PRESENTATSIOONID

FOTOD