6-liikmelise Azerbaijani naisdelegatsiooni Eesti koolitusvisiit

Sihtasutus Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas 13.-19.10. 2019.a.  6-liikmelise Azerbaijani naisdelegatsiooni Eesti koolitusvisiidi. Koolitusvisiidi eesmärgiks oli anda ülevaade ning jagada kogemusi Eesti riigisektori, omavalitsuste ja ettevõtlusinstitutsioonide poolt kaasaegsete infotehnoloogia võimaluste kastumisest ning arengutest oma valdkondades. Samuti anda ülevaade Eesti naiste kaasamisest ning erinevatest võimalustest osaleda demokraatia arendamisel, naiste rollist ja koolitusvõimalustest kaasaegses ettevõtluses osalemisel ning arengutest naiste esindusorganisatsioonide käivitamisel. Koolitusvisiit korraldati koostöös Counterpart International (Azerbaijan) esindajatega ning koolitusvisiiti rahastas USAID. Koolitusvisiidi programmi käigus kohtuti nii Eesti Parlamendi kui ka Rahandusministeeriumi ja Tallinna Linnavalitsuse esindajatega, samuti Eesti Ettevõtlike Naiste, StartUp Estonia, Tallinna Ettevõtlusinkubaatori, International House of Estonia ning EBS-i üliõpilaskonna juhtidega. Eriti inspireerivaks ja huvitavaks osutus Azerbaijani naisdelegatsiooni liikmetele võimalus kohtuda ja kuulata ettevõtluse alustamise kogemustest kohtumistel Eesti Ettevõtlike Naiste organisatsiooni liikmete ning Testlio asutaja ja juhtfiguuri Kristel Kruustükiga. Visiidi käigus külastati ka Tallinna Vanalinna, Tallinna Raekoda ja muid vaatamisväärsusi.

FOTOD