Uganda Avaliku Teenistuse Kolledži juhataja pr Savia Nankya Mugwanya visiit Tallinna

4.-8. juulini 2019.a viibis Tallinnas Uganda Avalike Teenuste Ministeeriumi (MoPS) personali osakonna ja Uganda Avaliku Teenistuse Kolledži (CSCU) direktor pr Savia Nankya Mugwanya. Visiit toimus arengukoostööprojekti „Uganda kohalike omavalitsuste teeninduskeskuste (one-stop-shop keskused avalike teenuste osutamiseks)  rajamine ja nende võimekuse tõstmine Tallinna eeskujul“ täiendava osana. Visiidi käigus tutvustati Uganda külalisele Tallinna erinevaid teenindussaale ning nende toimimist, Tallinna linna „Smart City“ kontseptsiooni ning toimusid kohtumised Tallinna linnapea, linnavolikogu esimehe ja linnasekretäriga, kus arutleti lõppeva arengukoostööprojekti tulemuste  üle ning tehti plaane uueks võimalikuks koostööks Tallinna ja MoPS-i ning CSCU vahel tulevikus. Pr Savia Mugwanya osales Tallinna linna külalisena ka XXVII laulu ja XX tantsupeo „Minu arm“ kontsertetendustel ning laulupeo rongkäigus. 

Koostööprojekti rahastab Eesti Välisministeerium arengu-ja humanitaarabi vahenditest.

PHOTOS

PRESENTATION