e-Governance conference „Same Goals, Different Roadmaps“

Tallinnas toimus 21.-22.  mail 2019.a. juba viiendat korda rahvusvaheline e-Governance conference „Same Goals, Different Roadmaps“. SA Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas  teist aastat järjest e-konverentsi Tallinna infoboxi tööd ja koordineeris ka e-konverentsil Tallinna linna poolsete esinejate ettekannete ettevalmistamist. 2019. aasta konverentsil osales rohkem kui 450 osalejat ligi 90-st riigist (s.h. Armeenia, Aruba, Bangladesh, Kanada, Fääri saared, Soome, Prantsusmaa, Gruusia, Jaapan, Mauritius, Ukraina, Rwanda jpt.). Konverentsi teemade ring ulatus riigi-, regioonide- ja institutsioonide ülesest koostööst e-valitsemise tegevuskavadele ja koostööle ning esitles Aafrika, idapartnerlusriikide, Kanada, Jaapani, Prantsusmaa jt. riikide kogemusi ja õppetunde ning Eesti uusi algatusi e-riigi arendamisel. Tallinna linnapoolsete esinejatena astusid e-konverentsil ettekannetega üles linnasekretär Toomas Sepp ja Tallinna IT-direktor Martin Männil. Tallinna infoboxis  jagasid informatsiooni Tallinna e-teenuste kohta ning tutvustasid erinevaid Tallinna linna e-lahendusi ja pakkusid külalistele teavet ja infomaterjale Tallinna linna ja linna poolt pakutavate teenuste osas : Ivari Rannamaa, Toomas Türk, Elle Veltmann, Liina Kurvits, Tiit Laiksoo, Martin Männil, Toomas Sepp, Kai Kotka ja Kalle Sepp. Konverentsi toimumise jooksul külastas Tallinna infoboxi ja võttis sealt endaga kaasa Tallinna tegevusi tutvustavaid infomaterjale ligi  600 osalejat.

PRESENTATSIOON

PROGRAMM

FOTOD