Open Day 2019

SA Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas  04. mail 2019.a juba viiendat korda Brüsselis, Euroopa Liidu Regioonide Komitees toimunud rahvusvahelisel üritusel Open Day 2019 Tallinna linna ja Eesti tutvustamise. TAKK tutvustas Tallinna infostendis Brüsseli linnakodanikele ja teistele ürituse külalistele, Europarlamendi liikmetele ja ametnikele, aga ka  kõigile teistele sellel üritusel osalenud regioonide (üle 20-ne esinduse) esindajatele Tallinna linna paremaid kogemusi nii tasuta ühistranspordi, turismi-ja turismiarengu suundade kui ka Tallinnas korraldatavate kultuurisündmuste–ja tegevuste osas. Samuti tutvustati Eestis toimuvat laulupidude tradistiooni ja sel suvel toimuvat juubelilaulupidu. Jagati teavet laulupiduse traditsioonidest kui ka tulevase peo materjale.. Lisaks informatsioonile ning infostendi külastajatele jagatud Eestit ja Tallinna tutvustavatele infomaterjalidele ja meenetele, tutvustati stendi külastajatele ka Eesti tuntumate väiketootjate toodangut. Esindatud olid Eesti juustutootja Arkna Karjatalu OÜ ja Härma juustutalu juustuvalik; Veinimõisnik OÜ, Murimäe Veinikeldri  veinid, pakuti Kalevi kommivabriku toodangut ning Tallinna linna karamellkompvekke. Tallinna linna ja Eestit tutvustav infostend koos seal pakutud infomaterjaliga linna tegemistest ning Eesti väiketootjate toodang osutusid Brüsselis ka sel aastal väga populaarseteks, nii et ürituse korraldajatelt saadud info kohaselt külastas meie Tallinna infostendi üle 1 500 huvilise.