TAKK korraldas Shymkendi Akimati kahe delegatsiooni Tallinna koolitus-ja tutvumisvisiidid

SA TAKK korraldas 28-31. märts ja 4-7. aprill  2019.a. Kasahstani Shymkendi Akimati kahe 13-liikmelise delegatsiooni Tallinna koolitus-ja tutvumisvisiidi.

Kasahstani delegatsioone juhtis Akimati välissuhete osakonna juht Gauhkar Amantayeva ning delegatsioonide liikmetena osalesid visiitidel Akimati ametite juhatajad ja allüksuste juhid. Visiidi käigus kohtuti Tallinnas linnasekretär Toomas Sepaga, kuulati e-adminitreerimisest, käidi linan infosaalis. Ametite juhatajad kohtusid vastavalt tarnspordiameti, sotsiaal- jatervishoiuameti, Lasnamäe ning Mustamäe linnaosade juhtkondadega. Toimus ka õppekäik e-Estonia Showroom`i.

Külalised tutvusid Tallinna linna vaatamisväärsustega : sealhulgas Tallinna Vanalinna, Mustamäe ja Lasnamäe objektidega.

FOTOD