TLDR News ajakirjanike visiit Tallinna

20.-22. veebruarini 2019.a. viibisid Tallinnas TAKKi külalistena TLDR News ajakirjanikud. See kanal on üks populaarsemaid uudistepakkujaid Suurbritannias, kelle vaatajaskond ületab teisi suuri briti uudistekanaleid nagu BBC, Channel 4 ja Guardian. Külastuse eesmärgiks oli   e-residentsuse ja e-hääletamise temaatika kajastamine Suurbritannias. TLDR ajakirjanikel valmis Tallinna-käigust kokku 3 videot, mis kajastavad e-valimise teemat ja e-residentsust

Teemakäsitlus selases kohalikus meedias toimub märtsikuus. Oma visiidil Tallinna TLDR ajakirjanikud kohtusid Tallinna linnakantselei infotehnoloogia teenistuse  IT-teenuste osakonna spetsialistidega, Briti-Eesti kaubanduskoja, majandus-ja kommunikatsiooni ministeeriumi nõunikuga ja e-residentuuri programmi ning e-riigi akadeemia esindajatega.