Foorum „Viis kuud maakondlikku tasuta ühistransporti“

17. detsembril 2018.a. korraldas SA TAKK koostöös Tallinna Linnakantseleiga Kiek in de Köki muuseumis tasuta ühistranspordi alase Foorumi „ Viis kuud maakondlikku tasuta ühistransporti“. Huvi Foorumist osavõtuks oli ühistranspordiga tegelevate institutsioonide ning transpordispetsialistide poolt suur, mistõttu registreerus ning võttis Foorumist osa üle 70-ne ühistranspordiga tegeleva spetsialisti ning omavalitsusjuhi üle Eesti. Tasuta maakondliku ühistranspordi viie kuu toimimise tulemusi käsitlesid oma ettekannetes majandus- ja taristuminister Kadri Simson, Tallinna linnapea Taavi Aas, Kirke Williamson Maanteeametist, Ronnie Kongo Elronist ning vedajate esindajana Hugo Osula Sebe ja Lux Expressist. Oma viie kuu kogemusi ning seisukohti jagasid Foorumi osalejatele ka linnade ja valdade juhid eesotsas Romek Kosenkraniuse, Einar Vallbaumi, Veiko Luhalaidi ja Peeter Rahneliga ning lisaks ka maakondlike ühistranspordikeskuste juhid. Esinejad vastasid Foorumil osalejate küsimustele ja arutlesid tasuta ühistranspordi võimalike tulevikulahenduste teemadel. Kõigil Foorumist osavõtjatel oli võimalus tutvuda ka Kiek in de Köki muuseumi väljapanekutega.

MATERJALID ja FOTOD