Tallinna linnavalitsuse e- lahendusi, dokumendihalduse süsteemi ja läbipaistvat linnajuhtimist käsitlev koolitusseminar

Sihtasutus Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas 12. detsembril 2018. a. Idapartnerluse koostööprogrammis osalevate maade  riigi-ja omavalitsusspetsialistidele nende Eesti koolitusvisiidi raames Tallinna linnavalitsuse e- lahendusi, dokumendihalduse süsteemi ja läbipaistvat linnajuhtimist käsitleva koolitusseminari. Eesti Idapartnerluse Keskuse ja Tšehhi riigi korraldatud ühiskoolitusel Tallinna linnavalitsuses osales ligi 30 Ida-Euroopa riikide riigi-ja omavalitsusjuhti ning spetsialisti. Külalisi Armeeniast, Azerbaidžaanist, Gruusiast, Valgevenest, Moldovast, Ukrainast, Tšehhist ja  Bulgaariast tervitas Tallinna linnapea Taavi Aas ning ettekannetega külalistele Tallinna esinesid linnasekretär Toomas Sepp ja Linnakantselei teeninduse ja dokumendihalduse osakonna juhataja Elle Veltmann. Samuti tutvustas Valgevenes toimivaid e-lahendusi Rahvusliku Õigusinstituudi asejuhataja Elena Semaško. Toimus sisukas diskussioon ning ettekandjad vastasid osalejate arvukatele küsimustele. Pärast koolitust nautisid külalised ka õhtust Tallinnat ning Jõuluturul toimunut.

FOTO

MATERJALID