Infopäev „Linna/valla kinnisvara arendus ja haldus“

TAKK korraldas 12. oktoobril 2018 Jõhvis Ida-Virumaa kohalikele omavalitsustele infopäeva „Linna/valla kinnisvara arendus ja haldus“. Tallinna abilinnapea Eha Võrk ja abilinnapea büroo nõunik Jelissei Lokotar andsid ülevaate linnavarast Tallinnas ja tutvustasid linna poolt algatatud projekte. Vestlused toimusid teemadel „Kuidas tänapäevased ehitsuhinnad mõjutavad avaliku sektori hankeid“ , „Haldusprotsessid: remont, müük, üürimine, sundüürnikud, üüripinnad spetsialistidele“, „Korteriühistute toetamine, erinevad projektid Tallinna näitel (Roheline õu, Fassaadid korda, Hoovid korda jne.)

Osalesid pea kõikide omavalitsuste spetsialistid, kokku 23 inimest. Taolisi infopäevi on kavas korraldada kõikides maakonnakeskustes selle ja järgmise aasta jooksul.

FOTOD