Euroopa regioonide festival Open Day 2018

SA Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas 05. mail 2018.a Brüsselis, Euroopa Liidu Regioonide Komitee hoones toimunud rahvusvahelisel Euroopa regioonide festivalil Open Day  „Proud of my region and its culture“ nii Tallinna linna kui Eesti tutvustamise. SA TAKK esindajad tutvustasid Tallinna infostendis Brüsseli linnakodanikele ja teistele festivali külalistele, Europarlamendi liikmetele ja ametnikele ning töötajatele ja kõigile teistele sellel üritusel osalenud regioonide (üle 30-ne esinduse) esindajatele Tallinna linna paremaid kogemusi nii tasuta ühistranspordi, e-teenuste, e-juhtimise, turismi-ja turismiarengu suundade kui ka Tallinnas korraldatavate kultuurisündmuste–ja tegevuste osas. Samuti tutvustati Eesti 100 raames toimuvaid üritusi ning näidati Eesti 100 raames valmistatud Eestit tutvustavaid filmilõike ning jagati Eesti 100 meeneid. Lisaks informatsioonile ning infostendi külastajatele jagatud Eestit ja Tallinna tutvustavatele infomaterjalidele ja meenetele, tutvustati stendi külastajatele ka Eesti tuntud väiketootjate toodangut. Esindatud olid Eesti juustutootja Arkna Karjatalu OÜ juustuvalik; Veinimõisnik OÜ, Murimäe Veinikeldri, Jaanihanso OÜ veinid ja siider, pakuti Kalevi kommivabriku toodangut ning Tallinna linna karamellkomme. Tallinna linna ja Eestit tutvustav infostend koos seal pakutud infomaterjaliga linna tegemistest ning Eesti väiketootjate toodang osutusid Brüsselis ka sel aastal väga populaarseteks, nii et ürituse korraldajatelt saadud info kohaselt külastas meie Tallinna infostendi üle 3 500 festivalikülastaja. 

FOTOD