12.-14.02.2018 korraldas SA  Tallinna Arengu –ja Koolituskeskus (TAKK)  Sankt-Peterburi Transpordikomitee kutsel SA Tallinna delegatsiooni sõidu Sankt-Peterburgi

12.-14.02.2018 korraldas SA  Tallinna Arengu –ja Koolituskeskus (TAKK)  Sankt-Peterburi Transpordikomitee kutsel SA Tallinna delegatsiooni sõidu Sankt-Peterburgi (osalesid Tallinna Transpordiameti juhataja Andres Harjo ja juhtivspetsialist Tiit Laiksoo, Tallinna esindaja EL-s Allan Alaküla, AS Tallinna Linnatransport juhatuse esimees Enno Tamm ja AS Ridango projektijuht Vahur Viigimäe).

 

Lähetuse eesmärk oli Tallinna  ja Sankt-Peterburi piletikoostöö arutelu ja kogemuste vahetamine Sankt-Peterburi transpordijuhtidega. Kohtuti Sankt-Peterburi Transpordikomitee aseesimehe Reutov Osintseviga, Transpordikomitee „Passashir Avtotrans“ peadirektori asetäitjate Vladimir Ishkovi ja Vladislav Samoiloviga, „Organizator perevozok“ juhataja Sergei Solomkoga, AS „HittCard“ direktori asetäitja Ivan Udaltsoviga, AS „Karta Gostja“ direktori Andrei Šapovaloviga, ITMO professori Samuil Gorelikuga, ORTASe juhatuse esimehe Ilja Tšernookiga.

Visiidi käigus ja selle tulemusena otsutati alustada koostööd Peterburi, Tallinna ja Helsingi ühise e-pileti juurutamisega, vaeti erinevate kaartide transpordis kasutamise võimaluste üle ja uute suundade rakendamisega piletimajanduse parandamisel. Otsustati Peterburi tranpordiinimestega kohtuda mais 2018 Tallinnas.

FOTOD