A TAKK korraldas koostöös Eesti Idapartnerluse Keskusega 18.-21. detsembril 2017.a. Armeenia Territoriaalhalduse-ja Arengu Ministeeriumi 4-liikmelise delegatsiooni Eesti ja Tallinna koolitus-ja tutvumisvisiidi

SA TAKK korraldas koostöös Eesti Idapartnerluse Keskusega 18.-21. detsembril 2017.a. Armeenia Territoriaalhalduse-ja Arengu Ministeeriumi 4-liikmelise delegatsiooni Eesti ja Tallinna koolitus-ja tutvumisvisiidi. Armeenia delegatsiooni juhtis aseminister hr. Vache Terteryan ning delegatsiooni liikmetena osalesid visiidil Munitsipaalteenuste ja Administratiivse kontrolli osakonna juhataja hr. Ara Rostomyan, Rahanduse ja KOV eelarve osakonna juhataja hr. Armen Manukyan ning Dilijani linnapea hr. Armen Santrosyan. Visiidi käigus kohtuti Tallinnas Eesti Riigihalduse minister hr. Jaak Aabi ja regionaalhalduse osakonna juhataja hr. Väino Tõemetsaga, Tallinna linnapea, hr. Taavi Aasa, linnasekretär hr. Toomas Sepa ja Linnakantselei personaliarendamise osakonna juhataja Pr. Ülle Lõhmusega. Visiidil Haapsalus kohtuti Haapsalu linnapea hr. Urmas Suklese ja teiste linnajuhtidega ning kirjutati alla Ühiste Kavatsuste Protokoll Haapsalu ja Dilijani linnade vahel. Külalised tutvusid nii Haapsalu linna muuseumide kui ka linna teiste vaatamisväärsustega. Samuti toimus Armeenia delegatsiooni kohtumine Eesti Idapartnerluse Keskuse juhataja hr. Jaan Reinholdi ja pr. Tiina Ilseniga, mille käigus arutati võimaliku tulevase koostöö võimalusi 2018. aastal ja tulevikus. Sügava mulje jättis Armeenia kõrgetele riigiametnikele ka e-Estonia showroomi külastus ja sealne ettekanne Eesti e-arengust. Armeenia külalised tutvusid Tallinna linna vaatamisväärsustega : sealhulgas Tallinna Vanalinna ning Raekoja platsi oleva Jõuluturuga ning said osa Tallinna jõulumeeleolust.

FOTOD