Tallinnas käisid 4-päevasel tutvumsivisiidil Petreburi ajakirjanikud

Tallinnas käisid 4-päevasel (16.-19.09..2017) tutvumsivisiidil Petreburi ajakirjanikud. Visiidi eesmärgiks oli tutvumine rohelise pealinna, Tallinna keskkonna-alase töö ja jäätmemajandusega.

Külalistel oli Tallinna keskkonnaametis kohtumine Tallinna keskkonnaameti jäätmehoolde osakonna peaspetsialisti Aleksander Taraskiniga kes andis ülevaate prügi käitlemisest pealinnas, samuti jäätmemajanduse arengust, selle veonduset ja taaskasutusest.

Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuses Loooväljal tutvuti prügikäitlemise prsaktilise poolega. Keskuse juhataja Ker tu Tiitso andis põhjaliku ülevaate prügi kogumisest, käitlemisest ja perspektiividest.

Kultuuriprogrammi raames toimus linnaekskursioon koos teletorni külastusega. Käidi ka Lahemaal.

Antud teemad on leidnud kasutust Peterburi TVs ja kirjutavas meedias. Need leiad siit:
https://topspb.tv/news/2017/12/8/musornyj-resurs-kak-poluchit-polzu-ot-pererabotki-othodov/

https://ianews.ru/articles/105160/

Delegatsioonis oli 9 inimest, lisaks ajakirjanikele ka Venemaa Riikliku Kultuurifondi Loode piirkonna peadirektor ja fondi asepresident Vladimir Gronsky. Külalised jäid programmi ja visiidi käigus kogutud materjaliga väga rahule.

FOTOD