SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas 31. maist kuni 03. juunini 2017.a kaheteistkümne Erfurti üliõpilase ja nende Tallinna koolitusvisiiti jäädvustanud viieliikmelise Saksa ZDF-i TV kanali võttegrupi ajakirjaniku Tallinna visiidi.

SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas 31. maist kuni 03. juunini  2017.a  kaheteistkümne Erfurti üliõpilase ja nende Tallinna koolitusvisiiti jäädvustanud viieliikmelise Saksa ZDF-i TV kanali võttegrupi ajakirjaniku Tallinna visiidi. Koolitusvisiidi eesmärgiks oli Erfurti üliõpilastele Tallinna parimate saavutuste tutvustamine ning eriti keskenduti Tallinna tasuta ühistranspordi arenguga küsimustele. Üliõpilastele esines loenguga Tallinna esinduse juhataja Euroopa Liidus,  Allan Alaküla ning Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) juhataja Enno Tamm. Külastati ka TLT trammidepood, kus saadi ülevaade Tallinna trammitranspordi viimastest arengutest ning vaadati vanu, Erfurtis valmistatud tramme. Saksa külalised käisid nii Lahemaal kui osalesid ka Tallinna Vanalinna Päevade üritustel ja tutvusid teiste Tallinna linna vaatamisväärsustega. Saade Erfurti üliõpilaste Tallinna visiidist läheb TV- eetrisse 2017. aasta IV kvartalis, misjärel laetakse see üles ka TAKK-i kodulehele.

ESITLUS ja FOTOD