Rahvusvaheline mess „Open Day“ Brüsselis

SA Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus korraldas 06. mail 2017.a Brüsselis, Euroopa Liidu Regioonide Komitee hoones toimunud rahvusvahelisel messil „ Open Day“ nii Tallinna linna kui Eesti tutvustamise ning esindamise. SA TAKK esindajad tutvustasid Tallinna infostendis Brüsseli linnakodanikele ja teistele külalistele, Europarlamendi liikmetele ja ametnikele ning töötajatele ja kõigile teistele sellel üritusel osalenud regioonide (üle 35 esinduse) esindajatele Tallinna linna paremaid kogemusi nii tasuta ühistranspordi, e-teenuste, e-juhtimise, turismi-ja turismiarengu suundade kui ka Tallinnas korraldatavate kultuurisündmuste–ja tegevuste osas. Lisaks informatsioonile ning infostendi külastajatele jagatud Tallinnat tutvustavatele infomaterjalidele ja meenetele, tutvustati stendi külastajatele ka Eesti tuntud väiketootjate toodangut : esindatud olid Eesti juustutootja Farmi juustuvalik; Veinimõisnik OÜ mulliga Rabarberivein; Tori Jõesuu Siidri-ja Veinitalu OÜ Ökosiider; Jaanihanso OÜ Jääsiider ja pakuti Kalevi kommivabriku šokolaadikomme Tallinn ning Tallinna linna enda karamellkomme. Tallinna linna ja Eestit tutvustav infostend koos seal pakutud infomaterjaliga meie saavutustest ning Eesti väiketootjate toodang osutusid Brüsselis ka sel aastal väga populaarseteks, nii et ürituse korraldajatelt saadud info kohaselt külastas meie Tallinna infostendi üle 3 000 messikülastaja. Tallinna infostendi külastas ja andis sealt intervjuu Tallinna TV-le ka Euroopa Liidu Regioonide Komitee President hr. Markku Markkula.

Fotod ja video Tallinna TV infokajastusest stendi tegevustest leiate SIIN:

FOTOD