SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus korraldas kolme Poola meediaväljaande ajakirjaniku Tallinna visiidi

SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas 18. kuni 21. aprillini 2017.a kolme Poola meediaväljaande ajakirjaniku Tallinna visiidi, mille eesmärgiks oli Tallinna linna parimate saavutuste ning kogemustega tutvumine. Samuti Tallinna linna vaatamisväärsuste tutvustamine ning visiidi käigus kogetud muljete ja informatsiooni kajastamine Poola meediaväljaannetes, kaasaarvatud Poola suurimas ja laiemalt levinus paberväljaandes, Gazeta Wyborza´s. TAKK korraldas välisajakirjanikele Tallinna visiidi programmi, sealhulgas tutvumise Eesti ja Tallinna säästva linnaarengu projektidega, jäätmemajanduse ja tasuta ühistranspordi arenguga Tallinnas, jalgrattaprojekti arengu ning muidugi ka Tallinna Vanalinna ja muude linna vaatamisväärsustega. Poola ajakirjanikud kohtusid Tallinna tegevlinnapea hr. Taavi Aasaga ning külastasid ka Tehnopoli Startup Inkubaatorit ja Telliskivi loomelinnakut.

Välisajakirjanikud on TAKK-ile edastanud väga positiivset tagasisidet oma Tallinna visiidist ning nende avaldatud arvamuslood Tallinnast on saanud laialdase positiivse vastukaja Poola lehelugejatelt.

Avaldatud materjalid visiidist leiate allolevate lingide all:
Artikkel 1
Artikkel 2
Artikkel 3