SA Tallinna Arengu –ja Koolituskeskus korraldas Sankt-Peterburi televisiooni kutsel SA Tallinna Televisioon õppereisi Sankt-Peterburgi

02.-04.02.2017 korraldas SA Tallinna Arengu –ja Koolituskeskus (TAKK) Sankt-Peterburi Televisiooni kutsel SA Tallinna Talevisioon õppereisi Sankt-Peterburgi (osalesid Tallinna Televisiooni peaoperaator Arvi Pill, Tallinna Televisiooni toimetaja ja produtsent Natalja Kitam ning Tallinna Linnakantselei Avalike Suhete meediaosakonna asejuhataja Lev Vaino). Lähetuse eesmärk oli Tallinna TV ja Sankt-Peterburi Telekanali edasine koostöö saadete ettevalmistamisel, mis käsitlevad tallinnlaste tegemisi Peterburis ja vastupidi. Kohtumisel Sankt-Peterburi Ajakirjanike Majas vahetati muljeid ajakirjaniku töö ja mitmete koostöövormide üle.

Sankt-Peterburi Televisioonis kohtuti peadirektori asetäitja Juri Zintsuki ja programmi-
direktori Irina Spitsõnaga. Peterburi Ajakirjanike Maja tutvustasid ja andsid ülevaate ajakirjanike tegevusest, samuti Sankt-Peterburi ja Leningradi oblasti Ajakirjanike Liidu tegevusest ajakirjanike maja direktor professor Ljudmila Fomitseva, asedirektor Marina Kvekveskiri.

 

FOTOD