Saksamaa, Ukraina, Türgi ja Iirimaa välisajakirjanikud külastavad Jõulueelset Tallinnat

SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus (TAKK) korraldas 01.- 04.12.2016 nelja välisajakirjaniku Tallinna visiidi, külastamaks Jõulueelset Tallinna, Tallinna Jõuluturgu ning kajastama saadud muljeid nende esindatavates Saksamaa, Ukraina, Türgi ja Iirimaa meediaväljaannetes.

TAKK korraldas välisajakirjanikele visiidi programmi, mis sisaldas tutvumist Eesti ja Tallinna kultuuri, ajaloo ja meie jõulu-ja toidukultuuriga. Külastati Tallinna Vanalinna ja Jõuluturgu, Kadrioru Parki, Lauluväljakut, KUMU ja Vabaõhu Muuseumi, vaadati „Pähklipureja“ balletietendust ning nauditi Jõulujazzi kontserti. Ajakirjanikud nautisid ka Tallinna toitlustuskohtade pakutavaid jõulutoite.

Välisajakirjanikud on TAKK-ile edastanud väga positiivset tagasisidet oma Tallinna visiidist ning nende avaldatud arvamuslood Jõulueelsest Tallinnast osutusid väga populaarseteks.

Avaldatum materjalid visiidist:

Ukrainetravelnews

Ftnnews

Rustourismnews

Elaphjournal