Omavalitsustefoorum XVI

1. detsembril 2016 korraldas SA TAKK koostöös Tallinna Linnakantseleiga Kiek in de Köki muuseumis XVI Omavalitsusfoorumi teemal “Haldusreform ja ühistransport“. Omavalitsusfoorumile registreerus ning võttis osa 67 ühistranspordi ning omavalitsusjuhi- ja spetsialisti üle Eesti. Haldusreformi ja ühistranspordi seoseid ning tulevikku käsitlevate ettekannetega esinesid Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aas, Eesti Linnade Liidu tegevdirektor Jüri Võigemast, Kirke Williamson ja Mika Männik Maanteeametist, Dago Antov Tallinna Tehnikaülikoolist ning rahvusvaheliste ekspertidena jagasid omi kogemusi ja seisukohti Henri Briche Dunkerquest (Prantsusmaa), Paolo Vergnano Roveretost/Trentinost (Itaalia) ja Wojciech Keblowski Brüsseli Vabast Ülikoolist (Belgia). Traditsiooniliselt toimus ka aktiivne paneeldiskussioon, kus Omavalitsusfoorumi peaesinejad diskuteerisid omavahel ning vastasid foorumist osavõtjate küsimustele. Kõigil Omavalitsusfoorumist osavõtjatel oli ka võimalus tutvuda Kiek in de Köki ja Neitsitorni muuseumite väljapanekutega.

MATERJALID ja FOTOD