Korea telekanal KBS külastab Eestit

25.11.-08.12.2016 korraldas SA TAKK Korea telekanali KBS võttegrupi jõulueelses Tallinnas ja Eestis filmimise visiidi. Korea ühe suurema telekanali KBS võttegrupp külastas ja filmis Tallinna erinevaid vaatamisväärsusi, s.h. Vanalinna ning sealset Jõuluturgu ja Kadrioru Parki, aga vaatajatele tutvustati ka Tallinna tasuta ühistranspordi korraldust. Tallinnas külastati ning filmiti ka Eesti Vabariigi Parlamendi tööd, Tartus filmiti vastavatud Eesti Rahva Muuseumi ja Tartu Ülikooli. Valgamaal tutvustati vaatajatele ajakirjanike suitsusaunas käiku ning seda, millised on ja kuidas maitsevad Eesti jõulutoidud. Korea filmimeeste jaoks kujunesid meeleolukaks ja eksootilisteks käigud ja filmimised Pärnus, Lahemaa Rahvuspargis, Viru rabas ning muidugi laevasõit Naissaarele. KBS TV võttegrupi visiidist valmis ligi tunni aja pikkune saatelõik, mis oli KBS kanali eetris 2016. aasta lõpus.

Ühe Tallinnas ja Eestis viibinud Korea ajakirjaniku, Jang Min Seok ´i edastatud info kohaselt, osutus Tallinna ja Eestit tutvustav saatelõik väga menukaks ning meediauuringute põhjal oli saate eetrisoleku ajal ning selle järel Korea otsinguportaalidesse (NAVER ja DAUM) populaarsem sisestatud otsingunimi – estonia !

Valminud saatelõik saate vaadata SIIN