Rahvusvahelisel mess „Open Day“ Brüsselis

SA Tallinna Arengu -ja Koolituskeskus korraldas 28.06.2016 Brüsselis, Regioonide Committee hoones, toimunud rahvusvahelisel messil „ Open Day“ nii Tallinna linna ja Eesti esindamise. TAKK-i esindajad tutvustasid Tallinna infostendis Brüsseli linnakodanikele ja linna teistele külalistele, Europarlamendi liikmetele ja töötajatele ning teistele sellel üritusel osalenud regioonide (35) esindajatele Tallinna linna paremaid kogemusi tasuta ühistranspordi, e-teenuste, e-juhtimise, turismi-ja turismiarengu suundade, ning kultuurisündmuste –ja tegevuste osas. Lisaks informatsioonile ning infostendi külastajatele jagatud Tallinna meenetele, tutvustati ka Eesti tuntud väiketootjate toodangut : esindatud olid Konju Mõisa Talu kitsejuuste; Luke Farmimeierei Breti brie juustuvalikut; Veinimõisnik OÜ õunaveine; Tori Jõesuu Siidri-ja Veinitalu OÜ poolkuiva siidrit; Jaanihanso OÜ kuiva siidrit ja pakuti Kalevi kommivabriku šokolaadikomme Tallinn ning Tallinna linna esindus karamellkomme Tallinn. Tallinna linna ja Eesti infostend ning Tallinna poolt pakutud info meie saavutustest ja Eesti väiketootjate toodang osutus Brüsselis taaskord üle ootuste populaarseks.

FOTOD leiate SIIN

VIDEO leiate SIIN