Venemaa Telekanali NTV SPb ja teiste Peterburist tulnud ajakirjanikud valmistavad ette Tallinna XXXV Vanalinna päevi käsitleva telesaadet

SA Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus korraldas 01.06 – 05.06.2016 Venemaa Telekanali NTV SPb ja teiste Peterburist tulnud ajakirjanike jaoks Tallinna XXXV Vanalinna päevi käsitleva telesaate ettevalmistamise. Ajakirjanikele tutvustati Vanalinna päevade raames toimunud Tornide programmi, samuti erinevate kunstikollektiivide ringkäiku Vanalinna tänavatel. Huvitavaks kujunes Konju Talu külastamise, kus ajakirjanikud tutvusid kitsede kasvatuse ning kitsepiima ja kitsejuustu tootmisega, samuti tutvuti Valgejõe Veinimõisas Eesti veini väiketootmisega. Külalised käisid vaatamas ka Keila-Joa lossis avatud kunstinäitust ja tutvusid giidi juhtimisel Tallinna vaatamsiväärsustega.

Materjalid leiate SIIN

Artikkel NTV veebilehel ja VIDEO