Linnade ja Valdade Päevad XII

16. ja 17. märtsil 2016.a. said üle terve Eesti Tallinnasse, 12-ndatele Linnade ja Valdade Päevadele osalema tulnud kohalike omavalitsuste esindajad, taaskord Tallinna infostendis näha ja kuulda kõige värskemat informatsiooni SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskuse, Tallinna Transpordiameti, Tallinna Linnakantselei, Tallinna Linnaplaneerimise Ameti, Tallinna Keskkonnaameti, Tallinna Kultuuriameti, Tallinna Kultuurikatla ja Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti poolt pakutavatest uutest teenustest ning vastavate valdkondade arengutest. Tallinna infostendis osalesid ka Tallinna puuetega inimeste Tugikeskus Juks esindajad, kes tutvustasid oma tegemisi ja pakkusid müügiks puuetega inimeste poolt valmistatud käsitöö meeneid.

12- ndatel Linnade ja Valdade Päevadel osales korraldajate sõnul kahel päeval kokku üle 1450-ne inimese, kelledest valdav osa külastas ka Tallinna infostendi ning kuulas linnaametite spetsialistide ettekandeid ja viis kodulinna-valda kaasa Tallinna infomaterjale.

Tallinna linna esindamise Linnade ja Valdade Päevadel oma Infostendiga korraldas Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus.

Palun vaadake Presentatsioonid ja Fotod.