Ühistranspordi elektroonilise pileti seminari teemal : „Kõik piletid ühele kaardile“

Sihtasutus Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus koostöös Tallinna Linnavalitsuse, Tartu Linnavalitsuse, Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Maanteeameti, Ridango AS, Eesti Liinirongid AS, Pärnumaa Ühistranspordikeskuse ja T- grupp AS-iga korraldas juba viiendat aastat järjest, 3. detsembril 2015. aastal, ühistranspordi elektroonilise pileti seminari teemal : „Kõik piletid ühele kaardile“. Seminaril osalesid Tallinna Linnavalitsuse, Tartu Linnavalitsuse, MKM-i, Maanteeameti, Maavalitsuste, maakondlike ühistranspordikeskuste, Elroni, Ridango, GoBus-i, Tpileti-i ning teiste piletimüügisüsteemidega tegelevate ettevõtete elektroonilise pileti küsimustega tegelevad spetsialistid, kokku 35 osavõtjat. Arutleti ühistranspordi elektroonilise piletisüsteemi arenguvõimaluste ning koostöövõimaluste üle ja otsustati järgmine seminar korraldada ka 2016. aastal.

Presentatsioonid leiate SIIT ja Fotosid SIIT