XIV Omavalitsusfoorumi teemal “Omavalitsused ja haldusreform“

27. oktoobril 2015 korraldas SA TAKK Tallinna Kultuurikatlas XIV Omavalitsusfoorumi teemal “ Omavalitsused ja haldusreform“. Omavalitsusfoorumist võttis osa üle 180-ne osaleja üle Eesti. Ettekannetega Omavalitsusfoorumil esinesid Tallinna Linnavaolikogu esimees Kalev Kallo, Eesti Linnade Liidu tegevdirektor Jüri Võigemast, Rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna juhataja Väino Tõemets, Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aas, Tallinna Ülikooli professor Sulev Mäeltsemees, Ida-Virumaa Omavalitsuste liidu esimees Veikko Luhalaid, Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus, Tallinna linnasekretär Toomas Sepp ja Riigikogu liige Kesrti Sarapuu. Paneeldiskussioonis diskuteerisid ning vastasid foorumist osavõtjate küsimustele Taavi Aas, Kersti Sarapuu, Sulev Mäeltsemees, Sulev Valner ning Kalev Kallo.

MATERJALID

FOTOD