Nõukogu esimees Toomas Sepp ja juhatuse liige Kalle Sepp osalesid St.Peterburgis Venemaa Presidendi juures asuva Rahvamajanduse ja Riigiteenistuse Akadeemia Loode piirkonna Instituudi õppeaasta alguse pidulikel avaüritustel

SA Tallinna Arengu-ja Koolituskeskuse Nõukogu esimees Toomas Sepp ja juhatuse liige Kalle Sepp osalesid 31.08.-02.09. 2015 St.Peterburgis (Vene Föderatsioon) Venemaa Presidendi juures asuva Rahvamajanduse ja Riigiteenistuse Akadeemia Loode piirkonna Instituudi õppeaasta alguse pidulikel avaüritustel.

Toimusid läbirääkimised Akadeemia juhtkonna esindajate ning teaduskondade dekaanidega senise koostöö jätkamise ning tuelvaste Tallinnas korraldatavate koolituste laiendamise osas. Samuti arutati Tallinna koolide õpilastele Akadeemias õppimisvõimalusi tutvastavate õppereiside korraldamise tingimusi ning võimalikke visiitide korraldamise tähtaegasid.

Toomas Sepp esines Tallinna poolse tervitusega Akadeemia avaaktusel ning Tallinna esindajad olid aukülalisteks iga-aastasel, Peeter-Pauli kindluses toimunud pidulikul õppeaasta avaüritusel. Toomas Sepp esines ka Akadeemia informaatika tudengitele Tallinna e-juhtimist ja e-teenuseid käsitleva loenguga.

Fotod leiate SIIN