SA TAKK korraldas Tallinna ja Sankt-Petreburi koostööleppe Tallinna delegatsiooni õppereisi Sankt-Peterburgi

13.-14.08.2015 korraldas SA TAKK Tallinna ja Sankt-Petreburi koostööleppe Tallinna delegatsiooni õppereisi Sankt-Peterburgi (osalesid Tallinna Linnavolikogu esimees Kalev Kallo, abilinnapea Eha Võrk, linnapea nõunik Rita Makarova, Kultuuriväärtuste Ameti juhataja Aini Härm ja osakonnajuhataja Tene Tälli, Transpordiameti osakonnajuhataja Ruth Pärn, Linnakantselei koordinatsioonijuht Kaarel-Mati Halla). Sankt-Peterburis toimusid kohtumised Sankt-Peterburi Kultuurikomitee esimehe I asetäitja Aleksandr Voronkoga, Peterburi Välissuhete Komitee juhtivspetsialisti Igor Lavroviga, Sankt-Peterburi Omavalitsuste Nõukogu esimehe V. Belikoviga. Tutvuti mitmete kultuuriobjektide (Konstanini palee, Katariina palee, Jusupovi palee) töökorraldusega, samuti ühistranspordi korraldusliku poolega ning parkimiskorraldusega Sankt Peterburi kesklinnas. Delegatsioon külastas ka Maria Teatris balleti „Luikede järv“ esietendust.

Fotod leiate SIIN