Linnade ja Valdade Päevad XI

25. ja 26. märtsil 2015 said Tallinnasse, 11-ndatele Linnade ja Valdade Päevadele üle Eesti osalema tulnud kohalike omavalitsuste esindajad, taaskord Tallinna infostendis näha- kuulda kõige värskemat informatsiooni SA Tallinna Arengu- ja Koolituskeskuse, Tallinna Transpordiameti, Tallinna Linnakantselei, Tallinna Linnaplaneerimise Ameti, Tallinna Keskkonnaameti, Tallinna Kultuuriväärtuste Ameti, Tallinna Linnavaraameti ja Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuameti poolt pakutavatest uutest teenustest ning vastavate valdkondade arengutest. 11- ndatel Linnade ja Valdade Päevadel osales korraldajate sõnul kahel päeval kokku ~1400 inimest, kelledest valdav osa külastas ka Tallinna infostendi ning kuulas linnaametite spetsialistide ettekandeid ja viis kodulinna-valda kaasa Tallinna infomaterjale.

Tallinna linna esindamise Linnade ja Valdade Päevadel oma Infostendiga korraldas Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus.

Presentatsioonid ja fotod leiate SIIT.