XIII Omavalitsusfoorum teemal “ Tasuta ühistransport on võimalik terves Eestis“

13. jaanuaril 2015 korraldas SA TAKK Rakvere teatris XIII Omavalitsusfoorumi teemal “ Tasuta ühistransport on võimalik terves Eestis“. Tasuta ühistranspordi alasele foorumi avas Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Esinesid Rakvere ja Pärnu abilinnapead Romek Kosenkranius ja Rainer Miltop, Otepää vallavanem Kalev Laul, Riigikogu liige Siret Kotka, Maanteeameti ühistranspordi osakonna juhataja Ingmar Roos, Harjumaa Ühistranspordikeskuse tegevdirektor Vello Jõgisoo, OG Elektra AS juhatuse liige Gea Gross ja Tallinna Linnatranspordi AS juhatuse esimees Enno Tamm. Avesta (Rootsi) linnapea Lars Isaksson ja Zabki (Poola) meer Robert Perkowski tutvustasid kogemusi, mida on nende poolt juhitud linnades saavutatud tasuta ühistranspordi rakendamisega.

Omavalitsusfoorumit modereeris Tallinna esinduse Euroopa Liidus juhataja Allan Alaküla.

Foorumil osales ligi 200 küallist.

 

Foorumi ettekanded leiate SIIN

Fotod leiate SIIN