Ühistranspordi elektroonilise pileti seminari teemal: „Ühistranspordi piletiintegratsioon omavalitsuste vahel“

Sihtasutus Tallinna Arengu-ja Koolituskeskus koostöös Tallinna Linnavalitsuse, Maanteeameti, Ühendatud Piletite AS, Eesti Liinirongid AS, Harjumaa Ühistranspordikeskuse ja GoBus AS-iga korraldas juba kolmandat aastat järjest, 2. oktoobril 2014. aastal, ühistranspordi elektroonilise pileti seminari teemal : „Ühistranspordi piletiintegratsioon omavalitsuste vahel“. Seminaril osalesid Tallinna Linnavalitsuse, Maanteeameti, Maavalitsuste, Maakondlike Ühistranspordikeskuste, Elroni, GoBus-i ning teiste piletimüügisüsteemidega tegelevate ettevõtete elektroonilise pileti küsimustega tegelevad spetsialistid, kokku 29 osavõtjat. Arutleti ühistranspordi elektroonilise piletisüsteemi arenguvõimaluste ning koostöövõimaluste üle ja otsustati kokku saada taas hiljemalt järgmisel aastal.

Presentatsioonid leiate SIIT ja Fotosid SIIT