Sihtasutus Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus korraldas Ukraina riigi-ja omavalitsustöötajate 13-liikmelisele delegatsioonile Tallinnas ja Harjumaal koolitusvisiidi IMC Estonia

Sihtasutus Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus korraldas 14.-19.09.2014 Ukraina riigi-ja omavalitsustöötajate 13-liikmelisele delegatsioonile Tallinnas ja Harjumaal koolitusvisiidi IMC Estonia. Visiidi peamine eesmärk oli tutvuda Eesti erinevate IMC projektide ning omavalitsuste liitumise teemadegaga Eestis. Ukraina delegatsioon, eesotsas Ukraina asepeaministri nõunik A. Tkatchukiga, külastas visiidi käigus Riigikogu, Siseministeeriumit, Rahandusministeeriumit ja Tallinna linnavalitsust. Kohtuti Eesti üleriigiliste omavalitsusliitude esindajatega ning tutvuti Eesti IMC erinevate suurustega projektidega, külastati e-Estonia showroomi ja tutvuti Tallinna linna vaatamisväärsustega. Ukraina külalised võtsid osa Ukraina Suursaatkond Eestis poolt korraldatud Ukraina Iseseisvuspäeva pidulikust vastuvõtust Tallinnas.

FOTOD leiate SIIT ja SIIT