TAKK korraldas Sankt-Peterburi telekanalite Rossija SPb, Kanal 100 ja Peterburgskie Vedomosti TV sektori võttegruppide Tallinna visiidi

23.- 26. mai 2014 korraldas TAKK Sankt-Peterburi telekanalite Rossija SPb, Kanal 100 ja Peterburgskie Vedomosti TV sektori võttegruppide Tallinna visiidi. Telekanalite võttegrupid külastasid ja filmisid Tallinna Vanalinna Päevade üritusi, loomaaeda, Tallinna vaatamisväärsusi Pirital, Kadriorus, kesklinnas, samuti ühistransporti ja sõidukaartide valideerimist. Külastati ka Rocca al Mare keskuse valimisjaoskonda, kus filmiti valimisi, intervjueeriti valijaid. Lisaks sellele olid peterburglastel kohtumised Tallinna linnasekretäri Toomas Sepaga, kes rääkis linna valimiskomisjoni tööst ja valimistulemustest; Tallinna esindajaga EL juures Allan Alakülaga ja Tallinna Transpordiameti projektijuhi Tiit Laiksooga tasuta ühsitranspordi teemadel. Tallinna Linnavalitsuse Pressikeskuses kohtuti pressikeskuse juhataja Artur Raidmetsaga ja tutvuti Tallinna TV tööga. Vanalinna päevade programmi ja ajalugu tutvustas Tallinna Kesklinna vanem Mihhail Korb.

FOTOSID