CIVITAS Mimosa Study Tour transpordiseminar Tallinnas

Sihtasutus Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus korraldas 22.-23.05.2014 CIVITAS Mimosa Study Tour transpordiseminari Tallinnas. Seminaril osales üle 30-ne transpordispetsialisti üle kogu Euroopa. Transpordiseminarist võttis osa ka Tbilisi linna delegatsioon eesotsas Tbilisi abilinnapea ning linna transpordijuhtudega, kes kohtumisel Tallinna abilinnapea Taavi Aasaga väljendasid imetlust Tallinna tasuta ühistranspordi eduka ja sujuva käivitumise üle, soovides Tallinna kogemusi kasutada ka Tbilisis. Seminarist osalejatele tutvustati Tallinna tasuta ühistranspordi kogemusi, ühistranspordi piletisüsteemi ning ühistranspordi tutvustamise ja populariseerimise kogemusi Tallinnas. Samuti tutvustati teiste maade transpordispetsialistidele Tallinna ühistranspordi süsteemi toimimist alates sõidukaardi omandamisest, isikustamisest, valideerimisest ja kaardi kontrollimisest. Kohtuti Tallinna Linnatranspordi Aktsiaseltsi juhtkonna ning linna transpordiettevõtte tööga kohapeal. Seminarist osalejatele korraldati Jüri Kuuskemaa juhtimisel Tallinna vanalinna ekskursioon ning külastati ka kohvik-muuseum Neitsitorni.

Fotosid leiate SIIN