SA TAKK korraldas Eesti Perekonnaseisuametnike Kutseliidu, Tallinna Perekonnaseisuameti, Tallinna Linnavaraameti ja Tallinna Linnakantselei IT-teenistuse ametnike 40-liikmelisele delegatsioonile koolitusreisi Sankt-Peterburgi tutvumaks

24.-27.04.2014 korraldas SA TAKK Eesti Perekonnaseisuametnike Kutseliidu, Tallinna Perekonnaseisuameti, Tallinna Linnavaraameti ja Tallinna Linnakantselei IT-teenistuse ametnike 40-liikmelisele delegatsioonile koolitusreisi Sankt-Peterburgi tutvumaks sealsete kohalike omavalitsuste töökorraldusega, Sankt-Peterburgi Perekonnaseisu Komitee ja selle allasutustega. Delegatsiooni kutsujaks ja võõrustajaks oli Sankt-Peterburgi Kohalike Omavalitsuste Nõukogu. Külastati ka Sankt-Pereburgi Kroonlinna rajooni perekonnaseisu bürood ja Puškini Linna Perekonanseisu Ameti Õnnepaleed. Lisaks kolleegidega kogemuste vahetamistele külastati Sankt-Peterburgi kultuuri-ja muid huviväärsusi.

Fotod leiate SIIN