TAKK-i korraldusel toimus Vene Föderatsiooni Presidendi juures asuva Rahvamajanduse ja Riigiteenistuse Akadeemia St. Peterburgi Filiaali 14- liikmelise delegatsiooni õppeseminar Tallinnas

TAKK-i korraldusel toimus 20 -25. oktoobril 2013. aastal Vene Föderatsiooni Presidendi juures asuva Rahvamajanduse ja Riigiteenistuse Akadeemia St. Peterburgi Filiaali 14- liikmelise delegatsiooni õppeseminar Tallinnas. St. Peterburgi delegatsiooni liikmed tutvusid koolitusel Tallinna linna e-valitsemise, e-teenuste arendamise ja korraldamisega ning linnavalitsuse infosaali toimimise põhimõtetega. Koolitusseminari käigus külastati IKT Demokeskust, e-Riigi Akadeemiat, EV Siseministeeriumi, kuulati ettekandeid ning kohtuti EMOVL-i juhtide, Tallinna Lasnamäe linnaosavalitsuse ning Rae vallavalitsusega. Tutvuti ka Tallinna vanalinna ning muude Tallinna vaatamisväärsustega.

Esitlused leiate SIIT