Sihtasutus Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus korraldas 11.-17.07. 2013 arengukoostööprojekti „ Uganda turismiinfopunktide rajamine ja nende võimekuse tõstmine Tallinna eeskujul “ raames Uganda Avalike Teenuste Ministeeriumi ja Uganda Turismiministeeriumi esindajate visiidi Tallinnasse ja Lääne-Eestisse

Sihtasutus Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus korraldas 11.-17.07. 2013 arengukoostööprojekti „ Uganda turismiinfopunktide rajamine ja nende võimekuse tõstmine Tallinna eeskujul “ raames Uganda Avalike Teenuste Ministeeriumi ja Uganda Turismiministeeriumi esindajate visiidi Tallinnasse ja Lääne-Eestisse. Visiidi käigus tutvuti Tallinna Linnavalitsuse teenindussaali tööpõhimõtete ja arengutega, turismiosakonna ja turismiinfopunkti töö ja arengutega, Muhu, Orissaare ning Kuresaare turismiinfopunktide töö ja kogu Saaremaa turismisektori arengutega. Kohtuti Eesti Välisministeeriumi Arengukoostöö ja humanitaarabi büroo juhtide ning EAS-i Turismiarenduskeskuse spetsialistidega, allkirjastati Uganda Avalike Teenuste Ministeeriumi ja Tallinna Arengu- ja Koolituskeskuse vaheline, arengukoostööprojekti tegevusi hõlmav, Ühiste Kavatsuste Protokoll (Memorandum of Understanding).

Täpsem informatsioon rubriigis Projektid.

Koostööprojekti rahastab Eesti Välisministeerium arengu- ja humanitaarabi vahenditest.