Sihtasutus Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus alustab koostöös Uganda Avalike Teenuste Ministeeriumiga arengukoostööprojekti „ Uganda turismiinfopunktide rajamine ja nende võimekuse tõstmine Tallinna eeskujul “

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sihtasutus Tallinna Arengu- ja Koolituskeskus alustab koostöös Uganda Avalike Teenuste Ministeeriumiga arengukoostööprojekti „ Uganda turismiinfopunktide rajamine ja nende võimekuse tõstmine Tallinna eeskujul “. Koostööprojekt kestab 16 kuud, 20. juunist 2013 kuni 20. oktoobrini 2014. Projekti eesmärgid on Uganda pealinnas Kampalas ja selle lähiomavalitsuses vähemalt kahe turismiinfopunkti rajamine Tallinna turismiinfopunkti ja teenindussaalide eeskujul, Uganda omavalitsusdelegatsioonidele Tallinna ja Eesti turismiinfopunktide ja teenindussaalide töökorralduse ning seal kasutatavate IKT lahenduste tutvustamine, kaasaegsete IKT lahenduste kasutamine infopunktides ning turismiteenuste laiaulatuslikum teadvustamine.

Koostööprojekti rahastab Eesti Välisministeerium arengu- ja humanitaarabi vahenditest.

Lisamaterjalid ja “Pealinn” artikkel