Rahvusvahelise konverents „UBC Joint Commission Meeting in the City of Tallinn 2013“

10.-12. aprill 2013 korraldas TAKK rahvusvahelise konverentsi „UBC Joint Commission Meeting in the City of Tallinn 2013“. UBC (Union of the Baltic Cities) Keskonnakomisjoni, Energiakomisjoni, Transpordikomisjoni ning SNOOP Policy Forumi tööst võttis osa üle 90 osaleja üle kogu Euroopa. Toimusid ettekanded ja arutelud Tallinna tasuta ühistranspordi; „Rohelise Pealinna“; Balti regiooni linnade ning UBC ja Euroopa Liidu ühise koostöö; QUEST programmi ja CIVITAS programmide üle; Euroopa Liidu tegevustest kliimamuutuste vastu ning viidi läbi mitmed erinevad paneeldiskussioonid. UBC liikmed tutvusid ka Kadrioru Pargi, Meremuuseumi Lennusadama, Tallinna Raekoja ning Tallinna Vanalinnaga.

Konverentsi agenda ja esitlused leiate SIIT

Kõik presentatsioonid leiate SIIT

Artikkel ajakirjas “Revolve” leiate SIIN